Artikel

HENRIK Kök & Bar

ny restaurang på Betaniaplan 4 i Malmö

HENRIK Kök & Bar, en hälsning från far

Henrik och jag var bästa kökskompisar. När det var dags för att laga middag sprang han ut till mig i köket med sin lilla kockmössa på huvudet och frågade ivrigt vad vi skulle göra. Hans intresse och nyfikenhet visste inga gränser, och minnena är många och glada från våra stunder vid grytorna.

Så att namnet på min restaurang som nyss slagit upp portarna på Betaniaplan 4 i Malmö, skulle heta HENRIK Kök & Bar, var det inte någon tvekan om.

Att öppna restaurang har varit en av mina stora drömmar, en dröm som nu har gått i uppfyllelse. Resan hit har varit lång, men spännande och mycket lärorik. Och jag hoppas att alla som besöker HENRIK Kök & Bar kommer att känna sig som hemma - äta och dricka gott, och bara vara.

På luncherna serveras svensk husmanskost, medan kvällarna bjuder på en internationell meny. Cocktails kommer också att vara en viktig del. Där tar jag hjälp av min äldste son Christoffer som är utbildad bartender. Han kommer att stå i baren när han är ledig från sin nuvarande utbildning som optiker i Stockholm.

Jag och mitt team önskar dig Hjärtligt Välkommen till HENRIK Kök & Bar.

Varm Henkekram,

Christer, Krögare och pappa till Henrik.

Hemsidan är under uppbyggnad, så HENRIK Kök 6 Bar nås enklast på +46 40 122 126.