Alexander

BMX-ALEXANDER

Att behöva åka 460 km söderut och ibland 110 km norrut för vård fick oss att haja till när familjen Westman hörde av sig till oss.

Sonen Alexander drabbades av hjärncancer och får behandling i både Uppsala och i Umeå, själv bor han i Domsjö. Men familjen Westman klagade inte över detta när de hörde av sig till oss, utan allt de önskade var en ny BMX-cykel till Alexander då han vuxit ur sin gamla. Mellan behandlingarna älskade Alexander nämligen att trixa på olika BMX-banor, och dessutom var det suveränt för hans rehabilitering.

Självklart fick han en ny cykel, men vi kände att den familjen behövde lite lyx i vardagen och sköt till med en extra slant som de fick använda till härliga familjeaktiviteter.

Familjen hade ett tufft år där Alexander fick 30 strål- och 8 cytostatikabehandlingar. Vissa dagar var bättre än andra, så de hann med några roliga utflykter, bl a till Skansen, Leos Lekland, Badland etc. 

Härom dagen fick vi ett mail från familjen där de berättade att Alexander är cancerfri! 
Vi håller alla tummar för Alexander att det förblir så och hoppas att en dag få se honom med sin BMX på UCI BMX World Championship.