Art for Charity

Läs mer

 

 

Välkommen till vernissage och ateljé lördagen den 4 november!

Lördagen den 4 november kan man låta sig inspireras av härlig konst skapad av cancerdrabbade barn från sjukhuset i Göteborg och Lund. Köp hem din favorittavla, varje krona skänks till Stiftelsen Henrik Superman! 


På plats är det möjligt, för stora som små, att prova på att måla med akrylfärg. Ta med hela familjen och gör det till ett kul lördagsnöje!

Nytt för i år är att Ung Cancer också har ett evenemang samtidigt på Clarion Malmö Live. Här kan man även bidra med att pärla "fuck cancer"-armband.

Barnen/familjerna på Lunds sjukhus och Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg har fått våra gula målarlådor och barnens konstverk är nu till salu. Insamlade medel går oavkortat tillbaka till barnen som drabbats av cancer och deras familjer.

Drömmen om Barnens Stora Konstverk!

I målarateljén intill utställningen målar små och stora med akryl på papper som blir grundmaterial till en stor väggmålning. Hjälp oss att förverkliga drömmar!

Se alla barnens konstverk som presenteras på facebook@artforcharity.se

Vernissage: Lördagen den 4 november kl 13 - 15

Ateljé: kl 11 - 15

Utställning: 4 - 26 november

Var: Clarion Hotel & Congress Malmö Live, loungen på första våningen, nära receptionen.

Köpa konst: kontakta oss på vernissagen. Övriga dagar kontakta Susanne Kvist. Betalning helst med Swish. Konstverken hämtar 26/11 kl 13 - 14.

Kontakt: Susanne Kvist, projektansvarig - susanne@remove-this.henriksuperman.se